Optocht

Wat is er nu mooier dan een tocht met feestelijk verlichte voertuigen door een kleinschalig dorpje als Nuland?

De optocht van Nuland Verlicht is uniek in Nuland en omstreken. Niet gek dus dat er steeds meer voertuigen meerijden en we ieder jaar meer bezoekers mogen verwelkomen. 

Alles wat rijd en rolt mag deelnemen aan de optocht van Nuland Verlicht, zolang het maar met verlichting word aangekleed! Tijdens de eerste drie edities in bestond de optocht uit zo’n 30 tot 45 voertuigen en bij de vierde editie hebben we de inschrijving zelfs moeten sluiten omdat we het maximale aantal voertuigen van 50 hadden bereikt! 

Tijdens Nuland Verlicht geven we ‘’speciale kinderen en volwassenen’’, ook wel een VIP genoemd, een bijzondere dag waar ze nog lang van kunnen nagenieten. Ook tijdens de optocht rijd in ieder voertuig een speciaal VIP mee. We hebben in de afgelopen drie jaar al zo’n 100 VIP’s een leuke dag mogen bezorgen!

Ook in 2021 zal de optocht van Nuland Verlicht weer een tocht door Nuland afleggen, en wel op 11 december.

De optocht start om 17:30 uur vanaf het Prins Bernhardplein in Nuland maar ook voor de start van de optocht zal daar ook al van alles te doen zijn! Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie zoals de route en activiteiten rondom de optocht.

We hopen jullie allemaal langs de route van onze unieke optocht te mogen verwelkomen. Entree is helemaal gratis!