In Memoriam

Tonnie van den Elzen | Grondlegster Nuland Verlicht

Afgelopen vrijdag 25 juni bereikte ons het droevige bericht dat Tonnie van den Elzen, voormalig lid van onze organisatie en mede grondlegster van Nuland Verlicht, op veel te jonge leeftijd is overleden. Tonnie was al een tijd ziek en heeft de strijd tegen haar ziekte helaas niet kunnen winnen. Helaas was het onvermijdelijk maar uiteindelijk is het toch nog heel snel gegaan. We leven dan ook ontzettend mee met haar man Frank en haar dochters en schoonzoons Rowena & Remco en Mellanie & Rik.

Ook onze organisatie leidt een enorm verlies. Tonnie stond mede aan de wieg van wat we nu kennen als Nuland Verlicht. Ze heeft een enorme bijdrage geleverd aan de organisatie van de eerste vier edities van Nuland Verlicht en is letterlijk doorgegaan tot ze haar werkzaamheden binnen onze organisatie noodgedwongen moest neerleggen. Ook dochter Mellanie heeft deze vier edities deel uitgemaakt van onze organisatie.

We hebben Tonnie mogen kennen als een kleurrijk persoon die geen blad voor de mond had en alles zei wat ze dacht. Met Tonnie werd er altijd gegrapt, gelachen en zo nu en dan ook nog wel eens gediscussieerd maar dit alles altijd met maar één doel: Nuland Verlicht elk jaar een klein beetje meer laten stralen. Het doet ons dan ook zeer dat ze ‘haar’ Nuland Verlicht niet meer heeft kunnen zien stralen vanuit een ander oogpunt.

Lieve Tonnie, we willen je ontzettend bedanken voor je onvoorwaardelijke inzet en alles wat je voor Nuland Verlicht hebt gedaan. 💚