Over Ons

Begin 2016 zagen we een video op internet waarin verlichte voertuigen door een donker landschap een tocht afleggen. ”Dat moet in een klein en verbonden dorpje als Nuland ook mogelijk zijn”, dachten we toen! Zeven vrienden zonder enige ervaring met het organiseren van evenementen gingen aan de slag om alles uit de kast te trekken voor een mooi evenement in de decembermaand in ons mooie Nuland! We wisten alleen toen nog niet wat we konden verwachten…

Op 10 december 2016 werden onze verwachtingen (en die van de bezoekers) overtroffen. Het was het begin van vele succesvolle edities!

Het mooie aan Nuland Verlicht is dat we onze VIP’s (kinderen en volwassenen met een beperking) een onvergetelijke dag geven. Van het begin tot het einde van het evenement worden ze in het zonnetje gezet. Zo rijden de VIP’s mee in de voertuigen van de optocht en krijgen ze gratis toegang tot onze feestavond!

Het evenement bestaat uit twee delen: Een optocht met verlichte voertuigen en een gezellige feestavond voor jong en oud.

Inmiddels hebben we meerdere edities georganiseerd en komen de deelnemers vanuit heel Brabant om aan ons bijzondere evenement deel te nemen.

We hopen nog vele jaren te mogen doen wat we zo leuk vinden: Nuland Verlicht organiseren!